Dragerne (6-8 år)

Lørdag kl. 10:00 - 11:00

Holdleder: Claus Blaabjerg 

Øvrige instruktører: Kim Bondesen & Thanekshan Thananthiran 

Holdet er kendetegnet ved at lære om Taekwondo på en legende måde. Her er der fokus på leg, spark, slag og enkelte sammensatte teknikker. For børnene handler det om at have det sjovt samtidig med, at de gradvis lærer om Taekwondo.

Kontingent: 600,00 kr pr. halvår

 

Børn begyndere (9-14 år)

Mandag & Onsdag kl. 16:45 - 18:15

Holdleder: Claus Blaabjerg 

Øvrige instruktører: Josefine Wendt 

På børn begyndere træner vi selvfølgelig det grundtekniske, der er dog meget fokus på motorik, respekt for hinanden og disciplin.

Kontingent: 900,00 kr pr. halvår

 

Børn øvede (9-14 år)

Tirsdag & Torsdag kl. 16:45 - 18:15

Holdleder: Natasha Mrak 

Øvrige instruktører: Herman Winterberg

På børn øvede er vi begyndt at udvikle på det vi lærte fra børn begynder, nu begynder sværdhedsgraden også at blive større. Udøverne introduceres for flyvespark og realistisk selvforsvar.

Kontingent: 900,00 kr pr. halvår

 

Højbælte-/Voksen begynder (15 år+)

Mandag kl. 18:45 - 20:15 og onsdag kl. 18:30 - 20:00 (mulighed for at mødes og træne sammen - lille dojang) 

Holdleder: Claus Blaabjerg & Thanekshan Thananthiran 

Øvrige instruktører: Josua Christensen, Natasha Mrak & Jim Mortensen 

På højbælteholdet træner vi alle discipliner inden for Taekwondo – lige fra sammensatte teknikker til kamp med fuld kontakt. På holdet opnår rødbælterne en gradvis udvikling, så de kan opnå det sorte bælte. Sortbælterne har mulighed for at videreudvikle sig og opnå deres næste dangrad.

Voksen begyndere holdet er for alle, der vil lære taekwondo uanset alder. Træningen er tilrettelagt, så alle kan følge med og udvikle sig i forhold til alder og form. Der er en god stemning og sammenhold på holdet, om man er 15 eller 60 år.

Kontingent: 1.100,00 kr pr. halvår

 

Kampholdet (begynder)

Søndag kl. 10:00 - 11:30

Holdleder: Thanekshan Thananthiran

Øvrige trænere: Amir Mansour & Asta Ravn 

Som begynder kæmper udvikler børnene alle de grundlæggende færdigheder inden for kamp. Det vil sige, at udøverne lærer step, benarbejde, timing, afstandsbedømmelse og hvordan man kæmper med fuld udstyr på. Holdet er for børn i alderen 7-14 år.

I de ulige uger holder der UC-talent kamptræning kl. 10-12:45, hvor der er indlagt en lille pause. Dette kræver separat tilmelding via UC Vejle. 
 

Kampholdet (øvede/elite)

Tirsdag og Onsdag kl. 18:30 - 20:00

Holdleder og instruktør: Belal Dawoud

På holdet er der fokus på det gode fællesskab, og der er en god respekt for hinanden. Der er både plads til de rigtig dygtige kæmpere, men også udøvere, der gerne vil prøve kræfter med kamp.

I de lige uger er der UC kamptræning for junior og senior, og dette kræver separat tilmelding via UC Vejle. 
 

Teknikholdet/Åben træning 

Torsdag kl. 18:30 - 20:00

Holdleder og instruktør: Claus Blaabjerg

Teknik holdet er for alle, der gerne vil nørde med teknikker og taegeuk og poomsae, der vil være ekstra fokus på dem, som deltager i stævner. Der er meget selvtræning, hvor højere graduerede hjælper de lavere graduerede. Dette giver et godt sammenhold og alle kan lære af det.